Historia de CocentainaMeteo (4).

4. La nova estació Davis Vantage Pro.

Finalment el 12 de Maig de 2007 em faig amb una estació meteorològica Davis Vantage Pro versió USA que m’oferiren a bon preu. Aquesta es l’estació que hui en dia al 2018 continua operativa. Aquesta estació ja no la puc muntar al pis on visc i opte per la terrassa de casa dels meus pares que si em permet que tots els instruments puguen mesurar correctament.

Ràpidament investigue com pujar dades al web. Primer, al mes de maig tan sols es una pàgina amb 4 gràfiques de diferents variables que generava el software Weatherlink. A juny presentava 10 gràfiques diferents. Sempre amb actualitzacions intermitents ja que no tenia connexió a Internet al nou emplaçament i tenia que descarregar les dades a un portàtil per tal de enviar-les.

Al agost del 2007 amb una plantilla del Weatherlink comença a pujar-se una taula amb les dades diàries i mensuals i es creen unes pàgines on poder veure gràfiques de les últimes sis hores, d’un dia, tres dies, una setmana i un mes.

Dades recollides

Finalment, el 1 de setembre del 2007 l’estació CocentainaMeteo comença a estar regularment online amb un format de taula de dades mes complet, les gràfiques del històric de dades i integrant la gràfica del sensor de tempestes que s’actualitza cada hora (si el sensor es activat).

Encara que tot el treball que ens ha portat fins ací s’ha iniciat temps enrere, es pot dir que aquesta data, 1 de setembre del 2007, marca el inici de l’activitat regular de l’estació CocentainaMeteo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s