CocentainaMeteo a la jornada formativa d’emergències d’AVAMET

El passat dissabte 21 d’abril del 2018 i fruit del conveni signat per Associació Valenciana d’Aficionats a la Meteorologia amb l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, els socis d’AVAMET varem poder assistir a una jornada de formació del IVASPE de protecció civil i emergències relacionades amb fenòmens meteorològics adversos a les instal·lacions de Centre de Coordinació d’Emergències a l’Eliana.

El temari impartit va ser del més interessant:

La protecció civil a la Comunitat Valenciana. El telèfon 112CV i els serveis d’emergència, impartit per María José Crespo Irago, tècnic del servei d’emergències.

Fenòmens meteorològics adversos. Operativitat: avisos preventius, detecció i seguiment al Centre de Coordinació d’Emergències, impartit per Juan Ramón Cuevas Camps, tècnic del servei d’emergències.

El valor del voluntariat durant l’emergència: el cas VOST, voluntariat digital en emergències, impartit per José Miguel Rebollo, responsable de VOST Comunitat Valenciana.

Us de dades meteorològiques en la gestió integral d’un incendi forestal, impartit per José Luís Soriano i Miguel Ángel Botella, tècnics de la Unitat Tècnica 902.

Tant el contingut del temari com la qualitat dels ponents va ser d’un alt valor formatiu.

Després varem poder gaudir d’una visita a les instal·lacions del telèfon 112 i a la sala d’emergències de la Generalitat. Destacar la atenció rebuda per tot el personal de les instal·lacions.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s